Fönster & Dörrar

När det handlar om fönster och dörrar har Halmstad Fönster svar på det mesta. Efter lång erfarenhet från att leverera högkvalitativa fönster och dörrar till svenska hem vet vi vad som krävs för att du som husägare ska bli nöjd. Det svenska vädret är minst sagt varierande och därför är valet av material ett viktigt moment i fönster- och dörrtillverkningen. Genom att välja furu med täta årsringar säkerställer vi att dörrar och fönster står emot tuffa förhållanden, och genom att komplettera med aluminium förlänger vi livsåldern ytterligare.

Våra dörrar

Halmstad Fönster är precis lika skickliga när det gäller dörrar. Enligt samma principer levererar vi ytterdörrar som står emot det svenska klimatet och som håller tätt när snålblåsten är som värst. Precis som fönstren, utgör ytterdörren en viktig del av huset, och vi erbjuder en mängd olika stilar och designer för att du ska hitta den som passar ditt hus bäst. Dörren är vägen in i ditt hem och för att göra den vägen extra välkomnande kan du välja till ett läckert format dörrhandtag som lovar gemytlig stämning redan vid tröskeln. Närke Fönster gör verklighet av ditt drömhus och installerar fönster och dörrar efter dina önskemål.

Vårt miljöansvar

Kraven på låg klimatpåverkan och minskade utsläpp finns för vår gemensamma framtids skull och därför måste vi alla dra vårt strå till stacken. För att bibehålla en hög livsstandard och samtidigt ta ansvar för vår planet krävs att vi ständigt omprövar och effektiviserar våra arbetssätt och metoder för att leverera samma höga kvalitet till lägre energikostnader. Halmstad Fönster arbetar klimatsmart och prioriterar täta och energisnåla fönster och dörrar som minimerar värmeförlusterna under vintrarna.

Från början till slut

För att göra ditt hus rättvisa rekommenderar vi att du beställer ett förutsättningslöst hembesök där vi ser över dina befintliga lösningar och går igenom dina behov steg för steg. På detta sätt kan vi tillsammans skapa goda förutsättningar för hållbara resultat som även motsvarar dina önskemål och förväntningar. Utifrån planeringen tar vi fram ett prisförslag som inkluderar allt från förberedelser och leveranser till installation och efterkontroll. Fönstren och dörrarna installeras med beprövade metoder från våra kompetenta fönster- och dörrinstallatörer som står redo med sin kunskap och ända ut till Smögen.

Det bästa för dig

Vårt kundfokus innebär ett nära samarbete och anpassning efter dina specifika krav och behov. Vi lämnar ingenting åt slumpen utan finns med hela vägen, från förberedelserna till slutbesiktningen – allt för att du som kund ska känna dig inkluderad och kunna lita på att våra produkter och tjänster håller samma höga nivå som vi utlovar. Om du har några som helst funderingar, frågor eller åsikter som rör våra fönster- och dörrinstallationer, är du alltid välkommen att vända dig till oss. Vi tror på en öppen kommunikation och nära kontakt med våra kunder!

 Fönster & Dörrar

Våra dörrar & fönster

 Aluminiumklädda träfönster

Aluminiumklädda träfönster

Från tillverkning till efterkontroll För oss är det viktigt att vara med hela vägen fram till att...

Se mer

Träfönster

Träfönster

Energisnålt i snålblåst När de kalla vindarna från norr drar in över vårt land och gör sitt bästa...

Se mer

Vikpartier & skjutdörrar

Vikpartier & skjutdörrar

Öppna upp ditt hem I vårt sortiment finns skjutdörrar och vikpartier som kan öppnas upp olika mycket...

Se mer

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Olika stil och design Våra dörrar har tagit fram med diverse varianter med olika egenheter, kulörer...

Se mer

Boka kostnadsfritt hembesök

Kontakta mig eller fyll i formuläret nedan, så återkommer jag inom kort. Tillsammans hittar vi en lämplig tid för ett hembesök där vi tillsammans går igenom dina behov. Ett fönsterbyte är en stor investering och kräver bra planering för att nå den bästa lösningen för just din bostad. Besöket är givetvis kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Staffan Svensson

Staffan Svensson

Vd

Telefon: 076-031 11 22

E-post: info@halmstadfonster.se